E fick inte hångla med Marit Bergman

Alf på Debaser igår var riktigt bra. Jag diggar de röda byxorna han hade på sig. Men roligast var att E spillde öl på Marit Bergman, som stod snett framför honom. Jag förstår faktiskt inte hur han lyckades tappa glaset på det sätt som han gjorde. Antar att det var alkoholhalten i blodet som gjorde det. Men efter den lilla incidenten var det kört. Han fick inte hångla med Marit.

Vi tänkte sedan gå vidare. Dessvärre stänger ju typ alla ställen på Götgatan kl 01:00, och vi orkade inte åka någonstans. Det var kö utanför Eken, så vi promenerade bort till Marie Laveau, där kön var än längre. Det var bara att fortsätta promenera.
Längre bort på Hornsgatan såg vi discoljus genom ett fönster. Där gick vi in. Det var bara massa människor i 18- årsåldern, så vi trodde först att vi hade kommit till en studentskiva. Det var fel, vilket vi upptäckte efter ett tag. Vi hade hamnat på ett gayställe för ungdomar. Jag tyckte att det var rätt kul, medan E mest ville därifrån. Dels för att han var tio år äldre än alla andra (minst), dels för att han, som han själv uttryckte det, såg ut som en superhetero Fredrik Reinfeldt på semester. Det låg något i det.


image240

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0