Efterrätt- vad jag klarar av

Lagade mat på Cajsa Warg igår. Det var ett mycket trevligt event, jag blev positivt överraskad av att alla mäklarna var så öppna och lättsamma. Till och med Marie, som jag alltid blir lite skrämd av när jag pratar med henne i telefon.

Jag hamnade i efterrättsgruppen, vilket i mina ögon var ungefär vad jag klarar av. Menyn bestod av pilgrimsmusslor till förrätt, fasan till varmrätt och chokladfondant med hallon till efterrätt. Min del i efterrättslagandet bestod av att göra sockerlag, pressa citron, mixa hallonen till en härligt röd sörja och sedan blanda alla dessa ingredienser. Sedan sila detta så att fröna plockades bort, och in i frysen.

Var lite för mätt när vi lämnade Cajsa Warg. Men väldigt nöjd, trots allt. Och jag är glad att jag skippade Skrapan efteråt. De som gick vidare dit ser lite hängiga ut idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0