Jakten på den perfekta tv- bänken

Jag har en (relativt) ny platt- tv på 32 tum. Den kräver en bra tv- möbel för att den ska framhävas på bästa sätt. I dagsläget står den på ett rangligt 60-talsbord där skivan består av blå mosaik. Det känns inte riktigt helt stabilt - eller stilrent.
Jag har varit på jakt efter en tv- bänk länge nu, men inte hittat något jag gillar. Har varit inställd på en i mörkt trä, för att matcha min kista och min lilla byrå, men jag har nu kommit fram till att det kanske funkar med en vit också. För en mörk, så som jag vill ha den, verkar inte finnas ute på marknaden överhuvudtaget.

Behöver även en bokhylla. Gillar den babyblåa frysen från 60- talet som jag förvarar mina böcker i, men det är för krångligt när man ska leta reda på en bok som råkar ligga längst ner. Kommer inte att göra mig av med Florida Baby (som den faktiskt heter - det står på), men jag behöver den där bokhyllan.

När jag ändå håller på kan jag väl leta efter ett litet skåp eller liknande att gömma min stereo i. Och ett sidobord att ha i hörnan vid soffan. Med en ny lampa på. Är i stort behov av belysning. Är lite för mörkt i min lägenhet. Speciellt på vintern.

Får helt enkelt ta mig en tur till de stora möbelvaruhusen och kolla utbudet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0