Med våren kommer vårjackan

Jag har som bekant svårt att hålla mig borta från alla affärer som ligger inom tio minuters gångavstånd från mitt jobb. Då mitt jobb ligger placerat mitt på Drottninggatan är det inte så svårt att lista ut vad jag gör på luncherna.

Dagens fynd kommer från H&M och är (tro det eller ej) en vårjacka. Färgen är, inte helt förvånande, svart och priset 298 svenska riksdaler. Den går ner över höfterna, och stilen skulle närmast kunna beskrivas som kavajliknande. Jag brukar ju inte lägga ner tid och pengar på att hitta snygga jackor, trots att jag faktiskt skulle behöva en varmare vinterjacka, och fram till nu en ny varmare vårjacka. Jag hittar ändå aldrig något jag tycker om, till en skälig penning. Därför slog jag till den här gången.

Var det kärlek? Nej. Snarare en liten flirt, som jag inte är säker på om det kan utvecklas till något större. Men den är ju inte ful, och i och med att den var billig behöver jag kanske inte hata mig själv om jag inte använder den varje dag de närmsta fem åren. För säkerhets skull ska jag prova den i hemmamiljö och se om det är en keeper eller inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0