Bloggare som slutar blogga

Varför är det alltid så att mina favoritbloggare väljer att sluta blogga efter ett tag? Allra värst är det när jag precis har upptäckt dem, läst igenom alla gamla inlägg och en vecka senare tackar de för sig. Jag har varit med om detta jag vet inte hur många gånger, och jag blir lika arg varje gång.

Absolut tråkigast var när L la av. Hennes blogg var jävligt underhållande, även om vi hade lite gemensamma kopplingar. Dessutom jobbar hon ju tillsammans med E (vi träffade ju på henne i Göteborg, för övrigt). Hon skrev väldigt bra, även om hon egentligen inte skrev om något särskilt.

Nu senast är det Rana som har lagt bloggen i en kista och sänkt ner den i jorden. Och hon inte bara skriver intessant, hon tar även fantastiska bilder. Men nu är det slut med det roliga. Jag är glad att jag i alla fall fick veta hur det gick mellan henne och Liam. Och Liams flickvän.

Fast det känns som en banal sak, så stör det mig. Jag tycker inte om när saker jag gillar försvinner, och jag inte har kontrollen att hålla kvar dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0