Mammalåda is the shit

Jag spenderade som sagt kvällen hemma hos päronen, och det som är så bra är att de mer än gärna bjuder sin enda dotter på middag. Och jag får välja i stort sett vad jag vill inom rimliga gränser. Det tycker jag är alldeles förträffligt bra, även om jag oftast svarar "något gott" när de frågar vad jag vill äta. Men det innebär med andra ord att de får möjlighet att välja ut något som de vet att jag tycker om.

Och inte nog med det. Blir det mat över, vilket det alltid blir för de ser ju till att laga lite extra när jag kommer, får jag med mig det i hem i en låda. Perfekt. Idag fick jag med mig mer än vanligt. Två lådor med potatis och kasslergratäng. Dessutom köttfärssås, som räcker till två måltider. Spaghetti har jag hemma. Och mamma hade dessutom stekt pannkakor åt mig. Mycket gulligt.

Så nu har jag mat hela veckan. Och det är inte någon av de typ fyra maträtter som jag kan laga, utan det är mammas mat. Trevligt med lite variation. Mammalåda is the shit! Ja, jag är en bortskämd snorunge.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0