Sightseeing i Köpenhamn

Borta bra, men hemma bäst. Så är det faktiskt. Jag har haft en fantastisk helg i Köpenhamn. Sightseeing, långa promenader, lite shopping, mycket party. Och jag har framför allt träffat Martin, som jag inte har träffat sedan i våras, och min älskade kusin Kristofer, som jag nog inte har insett hur mycket jag har saknat förrän nu.

Att åka ner till Danmark redan på torsdagen var en fantastisk idé, för då fick jag hela fredagen där. Och den började med en liten shoppingtur på förmiddagen. Dessvärre är allt i Danmark jättedyrt (ja, bortsett från ölen, då), så det blev bara några filmer. Sedan tog jag mig (alldeles själv) till mitt förra jobb. Ja, det danska kontoret vill säga. Där fick jag en rundvisning av Martin, som jag känner sedan tidigare.

Martin och jag promenerade sedan runt i Köpenhamn i fem timmar, och han berättade lite om staden. Mycket trevligt, om än lite kallt och blåsigt. Men vad kan man förvänta sig av ett så platt land som Danmark om vintern... Sedan blev det middag på Den lille fede (om jag inte minns fel på namnet).


     

     

     

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0