Bara betongdjungel i sommar?

Så fick man en liten fin vink från chefen att jag borde lägga in om när jag önskar ha semester i sommar. Har klurat lite på vilka veckor som kan vara intressanta, men inte bestämt något. Har inte hört med familj och vänner om när de planerar att vara lediga.

Skulle vara trevligt att åka någonstans, behöver inte nödvändigtvis vara utomlands- jag åker gärna till nåt fint ställe i Sverige också. Min utlandssemester får jag ju om några veckor. Men en tripp till lilla Dräcke utanför Hedemora skulle vara trevligt. Där har jag inte varit på många år. Men om Karin har möjlighet, kan man ju åka upp över en helg. Sticka fredag eftermiddag, åka hem söndag kväll.

Men det lär väl bli en sommar hemma i Huvudstaden. Inte se annat än betongdjungel. Veckorna jag har bestämt mig för är i alla fall v. 28, 32,33 och eventuellt 34 (beroende på hur mitt kontrakt ser ut då). För er som inte har koll på veckor (och varför skulle man ha det) innebär detta andra veckan i juli och första + andra veckan i augusti. Jag tror att det kan bli bra.

Och när alla dessa semesterdagar är bortplockade, har jag fortfarande 5,5 dagar kvar. De tänker jag ta ut under hösten. Om jag får...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0