Dåligt McDonald´s, dåligt.

Var tvungen att stanna på McDonald´s igår när jag var på väg hem från Karins fest. Eller inatt, kanske det heter. Kolsyran var slut, så man kunde inte få någon läsk. Och jag ville väl egentligen inte ha någon läsk, då jag vet att jag inte dricker särskilt mycket av den. Känns onödigt. Tänkte då att jag kunde få en cheeseburgare i min McFeast- meny istället för en cola. Men nej. DET gick inte för sig. Det enda de kunde erbjuda var apelsin- eller äppeljuice alternativt Ramlösa. Och det ville jag itne ha. Kan inte dricka bubbelvatten, och juice lockade inte.
Med tanke på att en cheeseburgare kostar 10 spänn, och läsken som man får i en meny går på typ 12 spänn (minst), kan jag tycka att de kvittar väl varandra. Och speciellt om man inte kan erbjuda läsk. Då har jag svårt att förstå vad problemet är... Svaret jag fick var "Det blir inte en meny då, du måste ta en dricka".

Dålig service. Men det är väl dyrare att "tillverka" en cheeseburgare än en läsk. De förlorar mer pengar på om de "ger bort" burgaren. För jäkla dåligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0