Telefontrakasserad av...?

Någon har ringt på min mobil oavbrutet den senaste halvtimmen. ComHem. Det ringde en kille därifrån igår, och ville prata om mitt nytecknade bredbandsavtal och deras erbjudanden på tv och telefoni. Jag hade inte tid att prata, så han skulle återkomma. När han ringde senare på kvällen svarade jag inte.
Nu har det ringt från det där numret oavbrutet i en halvtimme. Först dröjde det typ tio minuter innan det ringde igen, men nu ringer det igen så snart mitt röstsvar har gått igång. Hur många gånger? Arton obesvarade samtal hittills.

Min första fråga är- Varför ringer man på min mobil och inte på mitt hemnummer? Om man vill prata om mitt bredband, som finns i mitt hem, ringer man väl också till mitt hem, som alla andra duktiga telefonförsäljare vars samtal jag inte besvarar.

Fråga två lyder - Varför ringer man upprepade gånger på det här sättet? Tror personen i fråga att jag svarar då? Nej, jag blir bara förbannad och irriterad. Vill du något viktigt (vilket det uppenbarligen måste vara då du ringer som du gör) - tala in på mobilsvaret, så ringer jag upp.

Jag orkar inte med att svara. Har annat jag måste fixa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0