Hultsfred - Mitt festivalhjärta börjar dunka

Japp, så är det. Var ju på Hultsfred 2005 - och jag är så otroligt glad att det blev just det året. Jag minns det som att det var otroligt många bra artister, flera av mina stora favoriter, som uppträdde. Tyvärr blir det ju itne alltid så på festival att man ser allt det som man skulle vilja se.

Jag såg bland annat Håkan Hellström, The Ark, Marilyn Manson, Sahara Hotnights, Tori Amos, två av tre Winnerbäck- spelningar, Vive la Fête, The Donnas, Efterklang, The Tourettes, My Darling You och The Hives.

Har idag tittat igenom programmet därifrån, som jag sparat. Och upptäckt att jag missade otroligt många bra band, som jag absolut inte skulle velat ha missat om de hade spelat där i år och jag skulle dit.
Mando Diao, Le Tigre, El Perro Del Mar, Silverbullit, The Tears (hade ingen aning om att de överhuvudtaget varit där, fan), Timo Räisänen, Elias & The Wizzkids, Frida Hyvönen, Vapnet...

Hur kan jag ha missat alla dessa fantastiska akter? Jag valde inte festandet i första hand, jag var tvärtom rätt nykter alla dagar. Så vad gjorde jag då? Ingen aning.

Logo: Hultsfred 08 - Live like nowhere else

Har nu tagit mig en titt på Rockpartys hemsida, och vad hittar man där? Några artister är klara redan. HIM, Babyshambles, Those Dancing Days, Timo Räisänen och Sugarplum Fairy. De tre sistnämnda gillar jag skarpt.

Man kanske ska göra ett ryck i sommar igen. Sticka ner till den småländske ödemarken. Det finns mycket som talar emot, men va fan. Man lever bara en gång. Och det är ju förbannat roligt med festival. Jag ska definitivt följa vilka artister som bokas, så får jag fatta mitt beslut sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0