Amex

Kul att man får vd:ns Amexräkning på sitt bord när Ingela som vanligtvis gör den är på semester. Inte ens chans att jag kan göra hans reseräkning. För det första har jag inte ens någon inloggning till systemet som man använder sig av, och för det andra har jag knappt sett hur det ser ut och har än mindre koll på hur det fungerar. Jag kan inte heller tyda hans kråkfötter så bra. Man kan ju tycka att det kan vara bra att skriva extra tydligt om någon annan ska läsa det man skriver, men det verkar inte han hålla med om.

Sedan ifrågasätter jag varför den uppgiften överhuvudtaget ska ligga hos receptionen. Alla andra gör sina egna reseräkningar, varför ska han slippa? För att han har alldeles för mycket på sitt bord redan? Det har alla andra också. För att det är bekvämt och han har vant sig vid en egen assistent som sköter sådant sedan hans tid i Paris? Det låter som en trolig förklaring. Och det brukar vara Ingela som sköter detta åt honom nu. Trots att hon har avsagt sig jobbet som hans assistent. Det är för jävligt att han skjuter över det på henne ändå. Respektlöst.
Om jag kunde hade jag gjort den nu. Men jag vet inte hur man gör, och då får den vänta tills Ingela är tillbaka. Inte kul för henen att få den framför sig det första hon gör, men vad gör man? Sorry.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0