Aldrig i livet

Teamleadern kom till mig och frågade om jag kunde tänka mig att flytta all min sommarsemester. Skjuta på vissa veckor och flytta andra flera månader. Det var längesedan jag använde så många könsord som jag har använt mig av den senaste halvtimmen. Dock inte direkt till henne. Aldrig i mitt liv att jag tänker flytta min semester! Jag har planerat saker de två veckorna i augusti, och veckan i juli behöver jag verkligen. Och hennes argument "Jag vill bara inte att du ska behöva jobba över varenda dag under sommaren" är bara skitsnack.
Och hon kan för sitt liv inte förstå hur jag och Ingela har kunnat få godkänt på en vecka samtidigt. Jo, för att det skulle lösas, men det har uppenbarligen inte gjorts. Och det är faktiskt inte mitt problem överhuvudtaget. Det är en personalfråga, och sist jag kollade hade jag inte hand om sådana.

Hon kan väl flytta sin semester själv, och inte ha vecka 30-33. Ta semestern i september istället, som hon vill att jag ska göra. Jag som inte ens har kontrakt då. Jag vet inte om jag jobbar kvar. Fy fan. Jag säger bara det, fy fan. Alltid är det jag som ska flytta på mina dagar. Men inte den här gången. Aldrig i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0