Helena är het!

Jag var på arbetsintervju igår. Idag sa min chef att de vill förlänga mitt kontrakt ett år. Och idag har jag haft telefonintervju med ett annat jobb. De vill att jag kommer in på måndag kl 8 för en lite mer grundlig intervju. Telefonintervjun gick faktiskt riktigt bra - trots att den var på engelska. Jag imponerades nästan av mig själv. Och de verkar vara smått desperata, och behöver någon som kan börja så fort som möjligt. Vilket i och för sig är positivt om jobbet är intressant och man själv är intressant i deras ögon.

Men frågan är om jag verkligen vill ha det jobbet. Vet inte så mycket vad det går ut på än, så jag ska väl varken säga bu eller bä. Men mitt nuvarande jobb har definitivt en fördel. Så får vi se vad de säger på intervjun på måndag. Verkar det jätteintressant och bra blir det jobbigt. Men lönen måste nog vara rätt mycket bättre än den jag har nu för att jag ska byta. Jag är i grunden inte pengakåt när det kommer till jobb. Det viktigaste för mig är att jag trivs med de uppgifter som jag har och med mina kollegor. Det gör jag där jag är nu, även om det är mycket som är åt skogen också. Men mycket pengar kan definitivt få mig att flytta på mig.

Update: Har fått ett mail från en resebyrå som söker resesäljare. De vill att jag kommer på en första intervju den 27:6 för att presentera mig själv. Yeah!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0