Ingen kickar fotboll som han!

Så otroligt underbart att Zlatan äntligen fick göra mål i landslaget igen. Efter alla dessa år! Hans min när bollen gick in var helt oslagbar, redan en klassiker.Och Petters skitmål, som Marielle direkt utnämnde till "det fulaste jag sett". Och inte var det vackert, men ack så välbehövligt och bra, och det visade på en riktig kämpaglöd. Han skulle bara ha in bollen i mål, och så länge den var fri fortsatte han att kämpa. Länge trodde jag att mitt t ippande skulle nå två poäng (hade gissat på 0-0), men jag är mycket gladare åt att Sverige fick 3 poäng än att jag fick 2. Nu fick jag i och för sig inget, men jag är gladare över det.
Hade dörresten tippat 3-0 till Spanien mot Ryssland, och det trodde jag faktiskt skulle gå in. Tills Ryssarna gjorde ett mål på slutet, och Spanien klämde i med ytterligare ett. Men det resultatet tror jag inte att någon annan gissade på, så jag borde ju vara safe.

Då jag har fått klagomål från vissa personer som tycker att jag lägger upp "fulbilder", tänker jag därför inte göra det denna gång. Inte för att jag någonsin lägger upp fula bilder, jag plockar faktiskt bara sådana som jag tycker är fina. Tro mig, det finns mycket värre att plocka. Men den här gången får ni nöja er med min feja. Och lite melon.


     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0