Lunchen i backen

Lunchade med E idag. Vi tog oss till det där stället i backen, som jag inte vet vad det heter. Om det ens har något namn. Det där stället som i stort sett delar lokaler med Bobbys hårsalong. Jag åt den gamla beprövade tacoquesadillan.

Fick en mycket underhållande och pinsam historia berättad för mig, om en gemensam bekant. Han hade haft fest hemma, och blivit riktigt förbannad över att smulpajen han bjöd på tog slut innan han själv hann få sig en bit. På grund av detta hade han skällt ut alla 15 - 20 personer på festen och sagt att det var respektlöst och skitdåligt. Sedan klampade han in i sovrummet och drämde igen dörren efter sig. Det är ett beteende som kanske kan vara lätt att förstå om personen i fråga är fem år, men inte om han är trettio år.

Jag kom i alla fall fram till att jag borde luncha med E lite oftare. Det är skönt att få rensa huvudet lite en timme mitt på dagen, och tänka på annat än jobbet. Få lite ny energi. E sa dessutom en intressant sak. Att det här förmodligen var första gången som vi sågs nyktra. Och det kanske kan ligga något i det han säger. Även om det inte är extremt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0