For doing bad things and not regret them

Gårdagkvällen. Efter mycket hattande hamnade vi på Marie Laveau på Hornsgatan. Med vi menar jag utöver mig själv, Anders, Olof, Marcel och Craig. En hel del alkohol blev det, och jag hade gott kunnat strunta i den där sambucan och sista cidern som jag tog med Marcel. Att shotta är inte riktigt min grej egentligen, men den här gången var det min idé. Dumt.

Gjorde ett tappert försök att fixa en tjej till Anders, men ingen i toakön nappade. Själv hade jag en kille som drog i mig och tyckte att jag skulle haka med på efterfest eller nåt femställe eller vad han nu svamlade om. Det tyckte inte jag var någon bra idé.
Träffade dessutom Patrik som gick i min klass på gymnasiet. Det visade sig att han är dörrvakt på Marie Laveau. Kul, kanske man stöter ihop med honom oftare.

Klev på fel nattbuss - dock medvetet. Tänkte hoppa av vid Hornstull, men chauffören sa att han åkte via Liljeholmen. Eller hur. Jag fick hoppa av i Aspudden, bredvid huset där min kusin bor, och sedan haffa en taxi. Rätt skönt ändå att få åka ända hem till dörren.

Nu har Craig åkt till USA. Marcel åker imorgon. Det är lite tråkigt att de inte är kvar. Jag gillar dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0