I´m in Australia!

Så var man äntligen på andra sidan jordklotet. Inte en dag för tidigt. Flygresan gick bra, men det tog ju en evighet att ta sig till Sydney. Den första sträckan mellan Arlanda och Kuala Lumpur tog 11 timmar. Det första jag gjorde när planet lyft var att sätta på en film. När den var slut kändes det som att vi varit på väg i åtta timmar. Minst. Men det var ju fel. Två och en halv timme var den rätta siffran.

Igår var det strålande sol och runt 27 grader varmt. Lite skillnad mot kylan hemma i Sverige. Jag och Gabrielle promenerade runt i Sydney. Jag kan bocka av Darling Harbour, Operahuset, Botanic Gardens och Harbour Bridge på min lilla lista.
Gabrielle jobbade mellan 15- 00, så jag möte upp Kevin när han slutat jobbet kl 18. Vi gick till Slip Inn och tog oss ett glas. Det är stället där Danmarks kronprins Frederik träffade sin Mary. Trevligt att kunna sitta på en uteservering igen.

Nu ska vi väg till akvariet och titta på fiskar och större vattenlevande djur. Men först ska det delas på en påse Ahlgrens bilar. Exotiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0