Kastad tillbaka in i verkligheten

Mitt riktiga liv tog fart direkt när jag kom hem. Ingen vila, ingen ro. Kände mig dock extremt pigg när klockan ringde 05:40 imorse. Planen var att jag skulle kunna snooza ett antal gånger, men jag kunde inte somna om. Jag vet att det låter konstigt, för somna om brukar ju vara min specialitet, men det gick inte. Så jag insåg att slaget var förlorat och att det var lika bra att kliva upp ur den varma gosiga sängen.

Var på jobbet strax innan kl 8 (javisst, ser du, jag kan bara jag vill). Och här har jag nu slavat de senaste timmarna. Känner mig halvt väck i huvudet. Vet inte riktigt var jag ska börja, vad jag ska ta tag i först. Min fruktan om extremt mycket att göra besannades inte helt, tack och lov. Visst har jag högar, men långt ifrån så stora som jag befarade.

Firade min hemkomst på lunchen med en nacho de lux. Ibland får man lyxa lite... Har uppdaterat mig om det senaste skvallret, vilket inte var mycket. Vissa hade mer att komma med än andra, precis som jag kunde ha gissat mig till.

Back to work.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0