Att spy på bussen

Jag har en vän som jag för den här gången tänker låta vara helt anonym. En gång för ett tag sedan satt han och söp med sitt ex i solen på sin balkong. Dagen efter mådde han inte så bra, och oturligt nog var han tvungen att ta sig till jobbet. Väl på bussen kände han att illamåendet började komma krypande, men han försökte ignorera det. Dessvärre blev det där illamåendet till slut så påträngande att han var tvungen att välja - kliva av bussen och spy, eller avvakta och hoppas på det bästa. Han hade bråttom till jobbet, så han valde det senare alternativet. Big mistake. Det slutade med att han stod på alla fyra där i bussen och spydde i papperskorgen.

Nu berättade han igår att det har hänt igen. Han hade supit till rätt rejält och dagen efter hade han bråttom till jobbet. Och väl på bussen kunde han inte hejda sig, och så stod han där och hulkade framför papperskorgen. Igen.
Det är fantastiskt komiskt. Otroligt pinsamt för honom, men kul för oss andra. Och jag tycker inte ett dugg synd om honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0