Herr och Fru Fet

Sitter och tittar på Du är vad du äter. Och jag kan inte låta bli att förundras över vilka korkade människor det finns där ute. Offren för dagen är ett par som väger 139 kg respektive 140 kg, och de är tokgalna i korv. De äter korv jämt. Och röror av olika slag. Mycket ska det vara, och de beställer ofta gärna lite extra mat när de äter ute. Ingen av dem vill känna hunger någonsin. Det värsta är att de nästan inte själva verkar förstå att allt ätande leder till kraftig viktökning.

När Anna Skipper kom förbi var de övertygade om att hon inte skulle hitta så många saker i deras kylskåp att slänga ut. Men vad händer? Jo, Anna kastar allt. Och där står det här paret som två fånar.
De vill inget annat än att få barn. Alla deras vänner börjar yngla av sig, men ingen gravidmage i syne för herr och fru Fet så långt ögat kan nå. Och tanken har inte ens slagit dem att det med största sannolikhet beror på deras vikt och livsstil. Vet inte varenda människa att sånt och fertilitet hänger ihop?

Jag vill inte vara elak, men jag blir bara så rädd över den här extrema okunnigheten. Att människor inte känner till sådana här självklara saker. Det skrämmer mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0