Rea på JC

Jag brukar i stort sett aldrig handla på JC. Tycker inte att de har så mycket roligt, och inget riktigt i min stil heller. Ibland blixtrar de till och jag kan gå därifrån med en påse i handen, men de gångerna inträffar ungefär en gång vart tredje år. Om inte mer sällan än så.
Men nu råkar det vara så att jag hade sådan tur att jag gick förbi en JC- butik på lunchen, och upptäckte att de har halva priset på allt i hela butiken. Sådana skyltar gör mig lycklig, så jag sprang givetvis in "en snabbis". Och det var först när jag väl var inne i butiken som jag insåg att alla jeans var på halva priset också.

Och tro fan om jag inte kom därifrån med ett par nya jeans. Ett par svarta i rak modell. Tidigare pris var 799:-, men de var nedsatta till 499:-. Men tydligen var det då även halva priset på reapriset, så jag fick endast 250:-. Helt perfekt! Speciellt som jag har sagt till mig själv att jag inte får shoppa så mycket som jag gjort tidigare. Och den här veckan får jag egentligen inte shoppa alls. Men det här är ett specialfall. Jag behöver faktiskt nya jeans. Så därför ska jag ta en sväng förbi JC när jag slutat idag, och se om jag inte hittar ett par ljusa också. Shoppingförbudet är hävt för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0