Skjut mig

Det ska ske lite förändringar här på jobbet, som jag inte tänker uppdatera om nu. Det gör jag när jag sitter i hemmets trygga vrå. Men summan är i alla fall att jag inte kommer sitta i receptionen, utan det är en annan tjej som ska göra det. Hon har suttit med mig hela förmiddagen, och jag pallar fan inte mer nu. Hon är helmysko, och vi funkar inte ihop alls. Jag vill inte att den där kvarlevan från ett snobbigt 80-tal ska ta över det som jag och Ingela har byggt upp.
Att det första hon gjorde när hon kom och satte sig hos mig var att börja flytta undan mina saker utan att fråga. Saker som inte var ivägen för henne för fem jäkla öre. Allt jag ska lära henne får jag ta väldigt långsamt och om och om igen, annars går det inte in. Och för att vara lite extra elak tycker jag att någon borde ringa modepolisen, för det här är fan den värsta katastrof som jag någonsin har skådat i hela mitt liv. Vi snackar total disaster. Om jag får möjlighet ska jag smygfota henne någon gång.

En hel version av detta får ni vid ett annat tillfälle. Och jag tänker inte be om ursäkt för att jag säger osnälla saker. Jag är för jäkla upprörd, och då blir det så. Speciellt om personen i fråga inte är kompetent nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0