The time of your life

Jag förknippar den här låten med J. Han brukade spela den för mig på sin gitarr. Hans förbaskade gitarr, som gav mig så mycket glädje men nu bara får mig att gråta.
Den här låten. Den känns som ett hån. "I hope you've had the time of your life". Det hade jag. Det var det bästa som någonsin hänt. Och när man förlorar det bästa som man har haft, då förvandlas allt plötsligt till det värsta som någonsin har hänt.
Jag är en musikmänniska, och jag förknippar så många låtar med så många saker. Och det svider verkligen i hjärtat när jag hör Good Riddance (Time of your life). Jag kan fortfarande höra hans röst. Jag kan fortfarande se hans ansiktsuttryck när han sjunger. Jag kan fortfarande se hur han varsamt smeker strängarna med sina fingrar. Hur kan jag ha det så färskt i minnet? Som om det var igår, och inte för över två år sedan.



Kommentarer
Postat av: Du vet vem

Har du också svårt att sova? Själv började dagen ganska bra med en härlig "shake ass" joggtur. Skämtar inte, allt dallrar!!! Men det e bara att bita ihop å kämpa på, än e det inte badsäsong :) Var kul att läsa lite på din blogg, så dina föräldrars hus, juste.. Tror att jag skall skapa en jag me, kan vara bra att skriva av sig lite, blir ju inte så att man tar fram sin dagbok längre, känns lite jobbigt att skriva med penna :) Ska nog sova nu, kram på dig gumman å sov gott!!

2008-05-02 @ 00:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0