Markus Krunegård och Autisterna

Gårdagskvällen var riktigt lyckad, trots att jag var lite för trött för mitt eget bästa och gäspade en hel del. Det blir lätt så om man har sovit alldeles för dåligt under en veckas tid, tyvärr. Men E satt också och gäspade, så då är det lugnt. Vi kom till Debaser Medis redan kl 19, för att vara säkra på att komma in. Förköpsbiljetterna till Markus Krunegård och Autisterna var ju tydligen slut, så vi såg till att vara ute i så god tid som det bara gick. Vi passade på att äta där, för att få tiden att gå. E åt chiliburgare med pommes frites och jag åt quesadilla med kyckling. Till efterrätt (oh yeah, vi åt efterrätt också) åt vi cheescake med vit choklad och hallonsås. Det var fan den godaste cheescake jag någonsin ätit.




Och hur var då konserterna? Autisterna var först ut, och de var precis så bra som jag hade hoppats på. Har ju bara hört några låtar på Youtube tidigare, så de var ju ett lite osäkert kort, men de klarade sig galant. Jag passade dessutom på att köpa deras debutplatta innan vi gick hem. Den ska lyssnas på idag, så får jag återkomma med ett utlåtande senare.


Per- Olof, sångare i Autisterna



Och Markus Krunegård. Markus, Markus, Markus. Mitt hjärta klappar lite extra för dig. Jag har lyssnat på Markus skiva i några veckor nu, och jag tycker att den är fantastisk. Likaså var konserten igår. Han gick upp och ägde scenen. Jag var alldeles lycklig när jag gick därifrån. Förhoppningsvis blir det mycket mer Markus i framtiden.

  
Markus

Kommentarer
Postat av: popbejb

han är så heet. vi kanske syns på nästa markus-konsert när han är i stan igen? =)

2008-05-18 @ 22:58:07
URL: http://cookiesforbreakfast.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0