Spelkvällen som gick överstyr

Igår var det dags för spelkväll hemma hos E igen. Senast jag var med fick E spel och började skälla på alla som inte deltog i hans pakt mot Bästa vännen. Även igår blev det livat. Vi var sju stycken - jag, E, Bästa vännen med flickvän H, L och Greken och hans flickvän som alla träffade första gången igår. Det bjöds på vin och chips i mängder.

Spelet för kvällen var Rappakalja, och jag blev som vanligt imponerad över hur fantasifulla alla är. Det bjöds på många skratt och roligast var när Bästa vännen blev förbannad över att han blev bortdömd med snurran och kastade iväg sin lilla blåa pjäs, och när E hörde fel på B och V och fick till en helt fel förklaring av en förkortning. Men bolley och volley, same same but different... E, Bästa vännen och Greken är alla väldigt roliga, och tillsammans blir det nästan för mycket. Och att E gjorde en sådan tabbe, det fanns inget stopp på hånandet. Vi avslutade aldrig spelet, det tog för lång tid. Och E blev upprörd över att Bästa vännen och Greken gärna röstade på sina egna förslag.

Det dracks på friskt, och alla droppade av en efter en, och till slut var det bara jag, E och Bästa vännen kvar. Det var då E började må lite väl illa, och behövde dra sig tillbaka in på toaletten ett slag. Och sedan fortsatte det i samma stil. I två timmar satt jag med honom och försökte hjälpa honom genom det lilla helvete som han hamnat i. Men när man mår så dåligt finns det tyvärr inte så mycket att göra.

Natten spenderade jag på E:s soffa under ett fårskinn. Nöjd med spelkvällen, men med värkande hjärta för E. Förhoppningsvis tänker han till både en och två gånger innan han dricker rosévin igen...


       

       

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0