Ingen återvändo

Den sista spiken i kistan såg sitt ljus idag. När min chef sa att jag inte får någon semester vid jul och nyår visste jag att jag hade fattat rätt beslut. Alla andra på avdelningen fick ledigt förutom jag, och anledningen sades vara att jag ville ta ut sparade semesterdagar och hon prioriterade de som var tvungna att ta ut semester då de hade mer än fem dagar kvar av årets semester. Det är inte acceptabelt. Men samtidigt fick det mig att inse att jag gör rätt som väljer bort mitt nuvarande jobb till förmån för det på Lidl:s huvudkontor.

För idag ringde jag upp killen på Lidl, och sa att jag tackar ja. Och jag hade tur - de hade tid att träffa mig idag, så jag åkte dit efter jobbet och skrev på kontraktet. Så nu är jag anställd på Lidl. Ja, den 15 december börjar jag, så innan dess är jag fortfarande anställd på försäkringsbolaget där jag varit de senaste tre åren.
Nu återstår bara en jobbig bit, och det är att säga upp sig. Det ska jag göra i morgon. På ett sätt är det extremt jobbigt. Det är som att avsluta ett tre år långt förhållande. Men å andra sidan känns det så skönt. Nu slipper jag all oro som hela tiden gnager. Och jag försvinner när det är som mest att göra, vilket jag bara gottar mig åt. De har spottat på mig så mycket, och nu får jag chansen att spotta tillbaka genom att lämna dem när det gör som ondast. Hämnden är faktiskt rätt ljuv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0