Det mesta är skit

Idag är ingen rolig dag alls. Det mesta är skit. Jobbet tar all min energi, och jag orkar inte med det klimat som råder för närvarande. Allt jag vill är att få komma ut till receptionen, men det förhalas. Jag måste lära upp någon först, och när jag lär upp denna någon får jag inte tid till att göra mina egentliga arbetsuppgifter. Min chefs lösning på detta är att jag ska jobba över mer. För jag är ju "en av de som inte gör så många övertidstimmar". Nej, sedan jag kom tillbaka efter sommaren har det inte blivit så mycket sådant, och anledningen till detta är att jag inte trivs. Då vill jag bara hem så fort som möjligt.

Jag är dessutom förkyld, vilket jag kände av redan igår men det är först idag som det verkligen har brutit ut. Går och snorar och känner mig allmänt grumlig i skallen. Tror inte att jag har feber, men det spelar egentligen ingen roll när hela huvudet är fullt med snor.
Helst av allt skulle jag vilja ligga nerbäddad hemma i sängen tillsammans med en bok och massa bra musik i lurarna. Men har man mycket på jobbet så går inte det. Tyvärr. Jag får avvakta några dagar och blir det inte bättre får jag överväga mitt beslut igen.

Och det här med E gör inte saker lättare. Det känns verkligen skönt att vi pratade ut igår, och det är som att jag nu kan andas igen (om man bortser från allt jäkla snor). Men samtidigt är det lite jobbigt, för nu hänger vi verkligen i luften, utan fotfäste någonstans. Jag har ingen kontroll överhuvudtaget, allt ligger hos honom. Och jag tror inte att han heller har koll, för han är nog lite chockad.
Men det är skönt att ha lättat sitt hjärta, och jag kan inte förstå att jag inte har fått arslet ur vagnen tidigare. Jag borde verkligen satsa på det här med att tala ut och berätta om hur jag känner och vad ja gtänker på lite oftare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0