Håkan på Cirkus - dag 1

Mötte upp E 17:30 vid Karlaplan. Första stoppet var Elverket - där E hade fått nys om att det råder SVT- rabatt på öl och vin. Förmodligen ska detta gälla enbart för SVT- anställda, men när E frågade om det så hakade jag på. Något bra ska man väl få ut för att man känner honom. Sedan åt jag fiskgryta också. Man kan ju inte bara dricka vin.

Håkan Hellström på Cirkus. Det har jag upplevt förut, men det är en sådan sak som man aldrig kan få för mycket av. Jublet var så öronbedövande att jag nästan fick hålla för öronen. Låtlistan var i stort sett samma som i somras, vilket ju är lite tråkigt. Men han spelade Magiskt men tragiskt, Minnen av Aprilhimlen och Rock n´roll blåa ögon. I synnerhet de två första är gamla favoriter. Och låtarna från hans senaste platta har växt, och jag gillar alla som han spelar live. Han kunde dock få köra För sent för Edelweiss också, för den är extremt fin.

Avslutande Vi två, 17 år är hjärtskärande vacker. Alltid. Håkan ensam på gitarr. Det får jag se imorgon igen. Lucky me.


   

Det blir bilder på maten, för bilderna på Håkan är alltför mörka och suddiga. Min kamera är inget bra. Om jag kommer underfund med hur jag laddar upp filmer från mobilen på bloggen ska jag fixa det. För jag har fina filmer från kvällen. Vi stod riktigt nära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0