Tandgnissel

Jag har varit hos tandläkaren,. och de har konstaterat att jag gnisslar tänder om nätterna. Detta beror förmodligen på stress (vilket jag inte är ett dugg förvånad över med tanke på hur min arbetssituation ser ut) och leder till att tänderna gnisslas sönder, man pajar käken och man får huvudvärk. Jag brukar inte ha huvudvärk när jag vaknar på morgonen, men däremot om jag har somnat på soffan. Har svårt att se framför mig att det kan bero på någonting annat än att jag ligger ihopknycklad i min tvåsitssoffa, men kanske har mitt tandgnisslande med saken att göra trots allt.

Min tandläkare tycker att jag ska skaffa mig en bettskena, som jag ska använda om nätterna. Detta ställer till med massa problem. Dels är det jobbigt att behöva springa till tandläkaren tre gånger under de närmsta veckorna. Lyckades få in tider innan jobbet, men hur kul är det att behöva åka hemifrån innan kl 7 på morgonen, för att vara hos tandläkaren 7:30?
För det andra tror jag inte att jag kommer att tycka om att ha den där jäkla bettskenan i munnen. Inte när jag ska sova. Jag lär ju störa mig på den ett bra tag i början.
Men det jobbigaste är ändå priset. Skiten går på 3000 spänn. Jag har ingen lust att lägga ut de pengarna på en sådan sak. Det är pengar som jag vill och behöver spara. Men det är väl bara att betala och försöka se glad ut. Hur fan jag nu ska lyckas med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0