Tredje intervjun

Uppdatering vad gäller mitt jobbsökande. Intervju nummer tre inträffade ju i förmiddags, och det var tjänsten som assistent på Lidl:s huvudkontor ute i Solna. Självklart var det två unga killar som intervjuade, varav den ena var väldigt söt. Jag upptäckte till mitt förtret när jag kikade på mig själv i spegeln i hissen efteråt, att jag var röd i ansiktet. Delvis på grund av nervositet över intervjun, men fan lika mycket för att han var så söt som han var.

Ska jag bedöma min insats, så tycker jag att jag gjorde bra ifrån mig. Jag svarade bra på frågorna de ställde, och fick en klarhet i vad tjänsten innebär. Nu hoppas jag bara att de tycker att jag gjorde ett bra intryck. För gjorde jag det, kommer jag att bli kallad på ytterligare en intervju.
Deras tanke är att kontrakt ska kunna skrivas senast om tre veckor. Det är lite läskigt, för det innebär att om jag får tjänsten så kan min sista dag vara i början av december. Den tanken ger blandade känslor. Usch, jag blir alldeles nervös och svettig bara av att tänka på det, så jag ska försöka låta bli. Ett steg i taget. Första intervjun gick bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0