We´re trash me and you - it´s in everything we do

Lunchade med E idag. Det var väldigt trevligt, även om vi inte pratade om allvarliga saker överhuvudtaget. Kanske var det därför det var så trevligt, men det tror jag inte. Jag tyckte om att höra honom prata om London och att han hade sett Take That- musikalen och köpt Spice Girls första skiva.

Jag fyller år på måndag. Han frågade om jag har lust att ses på tisdag. Visst, jag har inget planerat och träffar gärna honom. Men han har något i kikaren. Han sa att vi ska göra något som han inte vill berätta om. Det är en överraskning. Lite som en födelsedagspresent. Självklart blir jag extremt nyfiken, men jag har lovat att inte googla vad som händer i stan just den dagen.

Men nu råkar det vara så att jag vet att den fantastiskt underbara Brett Anderson spelar i Stockholm just den dagen. Och  jag känner E. Musiken är vår största gemensamma nämnare. Jag misstänker att han fixat biljetter till den konserten. Ingenting är bekräftat och jag har egentligen ingenting att gå på mer än att jag vet att E gillar honom och att han vet att jag gillar honom. Så jag blir inte ett dugg förvånad om det är detta som han planerar. Inte heller blir jag besviken om jag nu har fel och kvällen ser helt annorlunda ut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0