Eva Longorias garderob

Sist ut i Kändisgarderobstemat är Eva Longoria. Kanske är det så att jag sparade det bästa till sist. Det är något med hennes walk in closet som verkligen tilltalar mig. Kanske är det känslan av gammeldags bibliotek, jag vet inte. Den känns rätt nedtonad och stilren. Inte sådär flådig som till exempel Mariah Carey´s. Och så har den en stege, väldigt praktiskt. Men det behöver ju å andra sidan jag också för att nå översta hyllan i min garderob. Min stege är dock betydligt fulare och klumpigare än den Eva har. Men man kan i alla fall vika ihop den så att den tar mindre plats. Alltid något.




Något som jag nu har sett att de flesta kändisarna har i sina walk in closets är en väldigt fin pall eller fåtölj. Det är ju jättepraktiskt! Då slipper man stå och luta sig mot dörrposten när man ska spänna de söta små sandalerna eller knyta skosnöret på conversen. Det brukar alltid sluta med att jag hoppas runt på ett ben i halva lägenheten samtidigt som jag försöker knyta/ knäppa.
En sådan fåtölj borde jag fan också lyxa till mig med! Skit samma att jag inte riktigt har plats för den, det kommer jag att få när jag får en egen walk in closet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0