Håkan två kvällar av två

Det har strulat till sig med Håkan i oktober. Tror inte att jag har berättat om det. Tydligen finns det en risk (ja, för mig är det en risk) att Vasalunds fotbollslag kommer att kvala till Superettan den 29:e - den kväll som jag och E har biljetter till just Håkan på Cirkus. Och då detta är i princip det största som har hänt E, väljer han fotbollen före Håkan. Igen. Det är inte första gången han har prioriterat på detta sätt.

Han har nu lyckats få ledigt från sitt kvällsskift dagen innan,. den 28:e, och köpt biljetter till oss då. Så för mig blir det Håkan två kvällar i rad, vilket jag i och för sig inte klagar på. Men det tar inte slut där. Vad händer med E:s biljett till onsdagen? Det beror helt på fotbollen.
Om Vasalund nu kommer tvåa i Division 1 kommer denna kvalmatch att spelas, och E kommer att befinna sig på fotbollsplanen. Jag kommer då att få hans biljett och ge till någon annan. Men om Vasalund kommer trea eller vinner serien, kommer det inte att bli någon kvalmatch och då kommer E att följa med mig på konsert. Men detta kan tidigast bli klart på söndag, senast söndagen efter det. Så jag antar att vi alla får vänta.


Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Sv: tack hjärtat! ja det var himla roligt!

kram på dig

2008-09-30 @ 07:56:42
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0