Helenas hatlista

Saker med mig själv som jag hatar just nu.

1. Mina ögon. Idag är de röda igen, och kliar som bara den. Jag har en misstanke om vad det kan vara. Igår på dagen var det ok. På kvällen gosade jag emd en hund. Idag är det som det är. Jag borde pallra mig iväg till en läkare och kolla upp om jag är allergisk. Har aldrig haft sådana problem förut, men nu vet man ju inte. Sånt kan ju dyka upp även på gamla dagar.

2. Min fot. Jag har haft ont i vänsterfoten sedan mitten av juli. Och jag tror faktiskt inte att det har blivit så mycket bättre, jag tror bara att jag har vant mig vid smärtan. Jag borde kanske gå till doktorn med den också, men jag vill inte betala massa pengar bara för att få höra att det inte är något som är fel.
För så var det med mitt knä, som gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Läkaren kunde inte se något fel, och det fanns därmed inget att göra åt det. Mina pengar var därmed kastade i sjön.

3. De mörka ringarna under mina ögon. Jag sover för lite. Och jag somnar alltför ofta på soffan, och vaknar mitt i natten för att upptäcka att lampan lyser och tv:n är på. Sömnen blir avbruten, och jag känner mig aldrig helt utvilad. Men jag tror att mycket av det har sin rot i min arbetssituation. Löser den sig kanske jag får mer ro i kroppen.


Jag uppdaterar om jag kommer på något mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0