Jag är full och dum och jag ramlar på allt

Kick- off med jobbet. Första timmen höll jag på att somna. Vilket är förståeligt, då det var då vår vd pratade. Sedan tryckte jag i mig hela två muffins (middagen skulle ju inte serveras förrän kl 19) och en kopp kaffe. Jag dricker sällan kaffe annars, men den här gången var det ett nödvändigt ont. Gruppdiskussionerna gick sedan rätt bra.

Middagen var fantastisk. Men det var dumt av mig att välja jeansen idag. En klänning som inte satt åt någonstans hade varit ett smartare drag. Men jag är å andra sidan inte smart hela tiden.
Dansen var trevlig, även om dj:n spelade mycket skitmusik. Men Ebba Grön tyckte jag om. Delade en taxi hem med Anders, som jobbet får pröjsa för. Anders bor ju nästan där jag bor, så samåkning på jobbets AMEX- kort borde inte vara något problem. Hade vi inte löst det så, hade jag väl inte varit hemma än.

Känner dessvärre att det blev lite väl mycket alkohol. Den där sista ölen var onödig. Det kan vara något att tänka på till nästa gång. Till exempel Juldrajjan i början av december. Åh, jag bävar redan...

Har för övrigt fotat väldigt mycket ikväll, men jag orkar inte ta mig tid att lägga upp några bilder nu när klockan är sen. De kommer imorgon. Nu ska jag sova. Och förhoppningsvis nyktra till lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0