Jag bestämmer nya regler

Jag tycker att min kusin ska ta och komma hem. Han har faktiskt bott i Köpenhamn i ett par veckor nu. Jag tycker att det räcker. Han borde ju ha hunnit uppleva staden på den tiden, kan jag tycka. Dessutom fyller farmor år på onsdag, och det borde vara obligatoriskt för alla i släkten att dyka upp då (även du som bor på andra sidan jordklotet - ta åt dig).

Eller så borde jag åka och hälsa på honom. Köpenhamn ligger ju inte så långt bort. Inte om man tänker efter. Island, där han bodde förut, är ju betydligt längre bort. Men det kostar att åka till Köpenhamn. Jag är lite begränsad i när jag kan åka, vilket försvårar allt. Men får ta mig tid och betala pengar för den resan lite senare i höst. Jag räknar med att jag får bo hos dig!

Förhoppningsvis hinner han flytta hem igen innan jag besöker honom. OBS! Denna tanke innefattar naturligtvis mitt besök i höst, det vill säga att jag önskar att han flyttar hem inom en snar framtid.



Kommentarer
Postat av: Elena

Ja. verkligen! (:

2008-09-07 @ 23:41:22
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Romanique

Svar: Mmm... man vill bara ta fram popcorn nar han ar i farten ;D



Hehehe och JA, det ar obligatoriskt for alla i slakten att komma hem nar farmor fyller ar, (savidare att man inte sitter fast i en naturkatastrof, sitter uppjagad i ett trad pa safari eller ar pa kryssning i karibien. Det ar ganska svart att styra over nagon av situtationerna ovan.) :)



/R

2008-09-08 @ 08:59:19
URL: http://romanique.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin på andra sidan jordklotet

Jag önskar jag hade råd....

2008-09-08 @ 09:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0