V-A-C-A-T-I-O-N...

... in the summertime.

Nej, inte som Connie Francis sjunger. Men jag har nu lämnat in semesteransökan för resten av året. Har 4,5 sparade dagar att ta ut, vilket jag gärna vill göra för jag är alldeles för mentalt utmattad för att orka jobba hela hösten utan någon ledighet alls.

Dessvärre är det i stort sett omöjligt att få vara ledig i december, och november är inte heller helt enkelt att få ok på. Men någon enstaka dag borde inte vara helt omöjligt (med betoning på borde...). De dagar jag har ansökt om är måndag den 20 oktober (aka min födelsedag), och itne för att jag fylelr år utan för att "den ligger bra i tiden". Fredag den 14 november, för att den passar in rätt bra den med. Och sedan mellan jul och nyår 29-30 december. Och för att få hela den veckan ledig även 2 januari, men det går ju på nästa års semester så jag klarar mig...

Nu är det bara att hålla en tumme och hoppas på att min chef inte sätter sig på tvären. Tyvärr har jag alldeles för mycket erfarenhet av gnäll när man ansöker om ledighet, så jag tror inte att det blir helt smärtfritt. Men jag ska inte ta ut något i förskott... Inte åt något håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0