Vi är räddade!

Om du har varit uppmärksam om vad som händer i världen just nu, så vet du att det inte har gått så bra för företaget som jag jobbar på. Börsraset i USA fick katastrofala följder, och efter Lehman Brothers var vi nästa stora bolag som höll på att gå i konkurs. Det har varit några kritiska dagar, vilket självklart har påverkat oss anställda. Men någon domedagsstämning har det inte varit. Inte så som vissa medier vill framställa det.

Vi blev fullkomligt nerringda av journalister igår, som de flesta försökte provocera fram en reaktion. Men eftersom vi alla hade blivit försedda med munkavle och inte fick uttala oss, fick de inte mycket att gå på. Då försökte de sneaka till sig information istället. Man blir ju trött.

Men nu verkar det som att vi har fått det där lånet på 85 miljarder dollar. Organisationen ser lite annorlunda ut, men vi är i alla fall räddade. Man insåg att om vi kollapsade helt skulle ekonomin bara bli ännu sämre. Tur för oss. Bara att jobba vidare. Allt är som vanligt. Fast annorlunda. Men egentligen inte alls.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0