Nöff nöff?



Jag är i stort sett aldrig sjuk. Och är jag det, brukar det vara någon lättare förkylning. Well, not this time. Började känna av det redan på förmiddagen, kände mig febrig och illa mående och det gjorde ont i kroppen. Under eftermiddagen blev det värre, och sedan jag kom hem har jag varit helt sänkt. Termometern visade på 37,5 grader, vilket kanske inte låter så mycket, men för mig är det det. Jag kan bara hoppas att det stannar där, för jag har ingen lust att få ännu mer feber. Vid 38 grader är jag nästintill död.

Då är det ju den stora frågan om vad jag har åkt på. Vanlig influensa? Svininfluensa? Bara lite feber? Skulle vara typiskt om det var just svinis, med tanke på att jag har drivit så hårt på linjen att jag absolut inte ska vaccinera mig. Då är det kanske rätt åt mig om jag åker på det.

Jag som hade tänkt spendera fredagseftermiddagen med att köpa julklappar, och lördagen skulle ägnas både i stallet och på fest i Åkersberga. Det ser ut som att jag får stryka alla de planerna. Istället får jag väl knalla ner till affären och köpa mig lite glass, som jag kan trycka i mig under täcket i soffan. Så får man göra när man är sjuk.

Men det är väl kanske tur i oturen att jag åker på den här skiten nu, och inte närmare jul. Nu kanske jag kan vara frisk när julaftonsmorgonen glimmar. Det är inte så många år sedan som jag var helt sänkt på julafton. Det var den värsta julen ever. I år vill jag kunna vara trevlig med släkten, njuta av julmaten, och inte hålla på och somna hela tiden. Håll en tumme för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0