Hellström i Uppsala

Min torsdagskväll var inte som andra kvällar. För första gången sedan jag gick i gymnasiet åkte jag till Uppsala. Tog tåget alldeles på egen hand, och tro det eller ej men jag lyckades faktiskt sätta mig på rätt tåg. Väl framme mötte E upp vid stationen. Han hade spenderat hela dagen i Uppsala, och bland annat roat sig med att besöka Domkyrkan och köpa skivor.

Anledningen till denna lilla utflykt var Håkan Hellström. Han spelade på konserthuset (tror jag att det var i alla fall), och en dos Håkan var precis vad som behövdes när vintern vägrar lämna vårt land. Det var en intressant lokal, och jag hade väl hellre föredragit att se Håkan från ståplats (som det inte fanns en enda av här), men det var fantastiskt bra akustik och Håkan och bandet fick folk att stå upp och dansa i alla fall.

Jag blev dessutom positivt överraskad vad gällde låtlistan. Det spelades en del låtar som jag inte hörde förra året eller som endast spelades någon gång, och då var jag ändå på fem Håkan- konserter. Dom kommer kliva på dig igen, Bara dårar rusar in, Jag hatar att jag älskar dig... Underbart.

Årets första Håkan- konsert. Jag hoppas att det blir fler.



Fräsigt hus.



Vi satt på balkong.



Det fanns barstolar, men ingen bar i sikte.



Det fanns små balkonger.



Den numera klassiska vita gitarren.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0