Det har hänt igen

Världen är så himla liten. Jag har ju tidigare berättat om att E:s kollega träffade mitt ex och hans nya tjej för ett par år sedan. Nu har det hänt igen. Att världen har visat sig vara liten, menar jag. Jag har lärt känna en kille, C, som kommer från Boden. Nu bor han i Stockholm, och han har ett tidigare förflutet som bartender på Blue Moon Bar.
 
Jag träffade honom nyligen, och jag vet inte riktigt hur vi kom in på det, men vi kom i alla fall fram till att när han jobbade som bartender lärde han känna en annan kille som jobbade där, O. O hade pluggat mediateknik på KTH, och efter att ha frågat lite om honom (egentligen behövde jag bara hans fullständiga namn) så visste jag vem det var. Han var klasskompis med mitt ex J, och bodde under en period nästan granne med J på Lidingö. Jag har med andra ord träffat O ett antal gånger, även om det nu var många år sedan. Och nu visar det sig att han känner C.

Av alla människor i den här staden verkar alla leda mig tillbaka till J på ett eller annat sätt. Det är ju helt sjukt. Låt mig bara få slippa. Låt mig få leva mitt liv och blicka framåt istället för att kastas tillbaka flera år i tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0