Det onda med det goda

På måndag åker jag till Halmstad för att lära mig hur saker går till på lagret. Det är något som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Det ska bli riktigt intressant att se hur det fungerar där nere, och få ytterligare en pusselbit till hur företaget som jag numera jobbar på fungerar. Det kommer nog vara en hel del saker som blir tydligare efter mitt besök där.

Vad jag inte ser fram emot är flygresan dit. Jag kommer förmodligen att åka det minsta planet som jag någonsin har sett, där det är piloten själv som agerar kabinpersonal. Vilket oroar mig mer än vad jag vill erkänna för mig själv. Jag är flygrädd. Inte överdrivet mycket, men starten är extremt obehaglig och ju mindre planet är desto värre är själva flygresan. Det finns med andra ord en risk att jag kommer att vara ett nervvrak på måndag. Och det jobbiga är att jag har fyra vändor med det där planet att "se fram emot". Jag ska försöka att hålla tårarna tillbaka.

Så här sammanbiten var jag efter att ha flugit propellerplan till Gotland i somras. Glad att jag överlevde. Jag befarar att planet jag ska åka med nu är ännu mindre.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0