Tisdagspicknick

Jag blev bjuden på picknick i dag på lunchen. Som i ett steg att förlåta och glömma allting som jag och E har varit med om under det här året. Jag tänkte aldrig mer släppa in honom i mitt liv, men så förändrades allting och nu ska vi försöka att återuppta vår vänskap. Och då kan det ju vara trevligt att börja med en lunch.

Dessvärre finns det inga bra lunchställen i närheten va mitt jobb, om man inte har tillgång till bil, vilket E inte hade i dag. Därför fixade han iordning en pastasallad, och så hade vi picknick på ängen som ligger strax bredvid mitt kontor. Jag blev lite imponerad, för de enda kända maträtterna han kan "laga" är falukorv, köttbullar, biff och fiskpinnar. Inte mycket att hänga i granen, med andra ord. Så att han hade svängt ihop en god pastasallad var lite oväntat. Men ack så trevligt.

Vädret var dock inte det bästa för att sitta på en filt på en äng. Som tur var började det inte regna på riktigt förrän vi precis hade bestämt oss för att det var dags att packa ihop. Och då var det bara till att skynda sig för att undvika den värsta vätan. Men trots dåligt väder var det ett väldigt trevligt initiativ.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0