Det var trevligt

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Helene bor ju i Gubbängen, inte långt från där jag växte upp, och det var kul att besöka mina gamla hoods igen. Det mesta är sig ju likt där, bortsett från att de smäller upp massa nya hyreshus här och var. Och att filmuthyringsbutiken bytt namn till Hemmakväll. När jag var barn hette den Guldrullen.

Helene bjussade på väldigt goda fajitas (ibland undrar jag om vi har dålig fantasi, för när vi ses lagar vi alltid något åt det hållet - fajitas, tacos, tacopaj...), och hon hade till och med fixat iordning en god välkomstdrink med smak av björnbär. Den döptes till Helenes Sommarminnen.

Kalasandet fortsatte i salongen med godis och kärleksmums, som Sussie hade bakat. Och mer vin, så klart. Det var kanske en dålig idé med tanke på att hela sällskapet blev extremt trötta, i synnerhet de blonda systrarna. Jag tror att båda två sov lite i omgångar.

Filmen för kvällen var Allt flyter. Den var mysig, men vi blev litle besvikna för vi trodde att den skulle vara roligare än vad den var. Men det är väl så, ibland blir man besviken.



Helenes Sommarminnen.



Gott.



En vanlig syn på våra middagar.



Nostalgi.



Helene gillar också nötcreme.



Trötta tjejer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0