Sämst när det gäller



Det lustiga med Sverige är att vi alltid är sämst när det gäller. Det spelar liksom ingen roll i vad, men det är väl kanske främst i sportsammanhang som detta märks. Och just nu är det ganska viktigt att vi inte är sämst i fotboll. Damlandslaget totalmisslyckades ju för några dagar sedan i fotbolls- EM. Och herrarna spelar just nu kval till VM nästa år. Mot Malta. Det lilla pluttlandet Malta, som inte har gjort många rätt hittills i det här kvalet. Men nu jäklar går det bra. Eller om det är Sverige som suger, det är kanske lite oklart eller en kombination.

Hur fan kan man spela så jäkla uselt mot ett lag som inte ens borde vara hälften så bra? Frma med pinsamhetskudden, för det här är inte rolgit att se. Har vi tur nu så blir det inte några fler mål den här matchen. Vi har redan ett. Men är det inte typiskt att när det väl blir ett mål i matchen, så är det en maltes som gör självmål. Vi lyckas inte ens peta in vårt eget mål själva.

Jag vet inte om jag tycker att vi är värda att gå till VM när vi spelar så här dåligt. VM är för de bästa lagen, och vi hör inte dit. I synnerhet inte som att Portugal ser ut att missa slutspelet. Men jag har ju en patriotisk sida också, och jag vill så gärna se Sverige i Sydafrika. För det är något speciellt med stora mästerskap. Och VM är det största mästerskapet. Där vill jag se våra fotbollspojkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0