Cruising på Sveavägen

Igår var det dags för den årliga cruisingen att ta plats i stan. Då åker bilar i varierande skick och årsmodeller (merparten tillverkades innan 70-talet) fram och tillbaka på Sveavägen i Stockholm, och tusentals människor samlas för att titta på. Aktiviteter som denna är något som jag har deltagit i eller tittat på sedan barnsben. Så blir det när man kommer från en bilintresserad familj. Karin, som ju är en av mina äldsta vänner, har samma uppväxt som mig vad gäller bilar, och det var perfekt att göra sällskap med just henne igår för att titta på spektaklet. Även Alex var med, och för honom var det hans första cruising. När jag tänker på det, så frågade jag aldrig honom vad han tyckte. Förhoppningsvis tyckte han att det var en trevlig lördagsaktivitet som jag tvingade ut honom på.

Som sagt. Det är väldigt varierande skick på bilarna. Vissa är fina små pärlor medans andra är riktiga raggarholkar, som det är ett under att de lyckats genomgå besiktningen.

Efter att ha gått Sveavägen fram och tillbaka ett tag, tog vi oss till en liten pub på en tvärgata, där vi svalkade oss med öl och cola. Mycket trevlig kväll.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0