Public Enemies



Igår, när vädret inte var på sitt bästa humör, passade vi på att  hyra film. Valet föll på Public Enemies med Johnny Depp i huvudrollen. Den har tydligen blivit lovordad från både höger och vänster, och texten på baksidan lät lovande. Handlingen rör en av USA:s mest kända och fascinerande brottslingar- bankrånaren John Dillinger, som utnämndes till "samhällets fiende nummer ett" av FBI.

Finns Johnny Depp med i rollistan, brukar det vara en garanti för att filmen är sevärd. Tyvärr blev jag besviken denna gång. Inte på Johnny Depp, hans skådespelarinsats var oklanderlig, liksom många andras. Men filmen innehöll alldeles för många pang pang- scener för min smak, och jag hade svårt att hålla isär vem som var vem (alla såg likadana ut i sina rockar och hattar) och varför folk agerade som de gjorde. Tröttheten som smög sig på efter ett tag gjorde det inte lättare att hålla koncentrationen uppe, vilket inte direkt gjorde mig mer intresserad av filmen.

Scenerna osm inte hade någonting att göra med biljakter eller skjutande, var däremot ofta intressanta. Men tyvärr stod dessa inte i fokus. För mig blev filmen mest ett enda stort "jaha?", och det kändes tråkigt med tanke på att förväntningarna hade varit lite högre ställda.


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag har inte kommit så långt än, men redan nu är den bra. :) Härligt att båda hennes två första böcket är bra, beställde hem den andra häromdagen.



Fin blogg. Kram!

2010-08-08 @ 13:45:45
URL: http://fannyrosen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0