Hägersten blir tomt utan er



Jag är lite ledsen i ögat. Så länge jag har bott i min lägenhet har jag haft Marielle bara femton minuters promenad bort. En tunnelbanestation. Helt perfekt på alla sätt och vis. Att spontant kunna bestämma att man ska ses, och sedan göra det tjugo minuter senare utan att ha stressat. Att smidigt kunna ta sig hem på kvällen efter att ha ätit middag tillsammans eller bara haft en myskväll med film och popcorn. Att mötas upp och ta en uppfriskande promenad. Att snabbt få en axel att gråta mot om man är ledsen. Bara vetskapen om att hon finns så nära har varit trygg.

Men nu är det slut med det. För Marielle och David flyttar nästa söndag. Jag är otroligt glad för deras skull, att de äntligen har fått en större lägenhet. För de har trots allt letat ett tag. Men var det tvunget att den skulle ligga i Sollentuna? Det känns just nu som världens ände. Inte nog med att min finaste Mari och hennes David kommer flytta från Hägersten, de kommer flytta till en helt annan del av stan. Och det känns lite tråkigt.

Men å andra sidan så är det en stor lägenhet, en fyrarummare. Och Marielle har sagt att det kommer att finnas ett gästrum. Jag hoppas att de förstår att detta innebär att jag kommer lämna en låda med kläder och hygienartiklar där när jag hjälper dem att flytta nästa helg. För ett gästrum är väl till för att användas?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0