Fredagslunch på Friday's



I dag lyxade jag och kollegorna på min avdelning till det på lunchen, och åkte in till stan och gick på Friday's. Jag är ju van vid att alltid ha med mig matlåda, så det var mycket trevligt att komma bort från kontoret som omväxling. Ska jag vara ärlig har jag sett fram emot det hela veckan.

Kollegan som kom på denna briljanta idé, Martin är hans namn, hade även pusslat ihop ett tidsschema. Instruktionerna var tydliga. Kl 11:20 skulle vi samlas ute i trapphuset, för att ta oss ner i garaget. 11:23 skulle vi lämna garaget, och då hade vi åtta minuter på oss att ta oss in till parkeringsgaraget under Gallerian. Redan där såg det ut att gå åt skogen, då Huvudsta ligger längre från City än så. Och väl på plats i parkeringsgaraget fick vi snurra runt i oändlighet för att hitta en ledig plats.

Men turen log mot oss, då en annan kollegas flickvän redan var på plats på Friday's kl 11:36 (helt enligt tidsschemat), och lyckades fixa ett bord åt oss. Vi höll faktiskt tidsplaneringen nästan exakt fram till det att vi skulle lämna. Då gick det åt skogen, och vi kom tillbaka till kontoret tjugofem minuter efter utsatt tid.

Det var verkligen trevligt att komma ut lite på lunchen. Och komma in till stan, och få känna pulsen igen. Och maten var god, pasta för min del. Jag gillar Friday's, så det kanske blir till att avlägga ett besök där igen inom en inte alltför avlägsen framtid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0